Header

Ero Massage

De ero massage

“Verwen hem of haar met een ero massage. Hebben jullie weinig tijd  en hangen jullie alleen maar voor de tv als jullie samen zijn? Maak dan eens echt tijd voor elkaar. Laat je lief genieten van een heerlijke, ero massage! Fijn voor hem, maar het is ook leuk voor jou om hem te zien genieten. En wie weet wat er volgt na de massage…”

Dit is de inleiding voor een ero massage die vaak gebruikt wordt als een onderdeel van het vrijen. Steeds vaker wordt de ero massage als voorspel maar gebruikt maar zeker ook als nagenieten na het vrijen met een partner. De massage is gebaseerd op het betreden van de ero zones van het lichaam. Deze worden bij een normale massage meestal niet aangeraakt maar bij de ero massage wordt dit veelvuldig toegepast voor de sexuele opwinding. De ero massage of ook wel ero massage genoemd wordt vaak vergeleken met een thaise massage, tantra massage of chinese massage.

Dit is niet geheel juist. Van oorsprong zijn de Thaise massage en Chinese massage absoluut niet bedoeld als ero massage maar in de praktijk zal dit heus wel is ergens voorkomen. Deze twee komen later terug. De tantra massage is wel een vorm van erotiek en u vindt hier meer informatie over op de tantra massage pagina.

Waarom een ero massage?

Deze massage kan worden gebruikt voor de volgende doeleinden:

  • Versterking van de relatie
  • Relatietherapie
  • Verbeteren van het seksleven
  • Verhogen van de seksuele stimulans
  • Verlengen van de opwinding

De ero massage worden ook vaak aangeboden als diensten bij andere massages, meer bekend als “Happy End” massage. In dit geval kan de massage ook gezien worden als sekstherapie met een hoogtepunt tot gevolg.

Nodig voor een ero massage

 

- Comfortabel bed of zacht kleed
- Zwoele muziek
- Kaarsjes
- Gedempt licht
- Massageolie
- Handdoek
- Eventueel een kussen